Cinayete kurban giden 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı
28.01.2023
33 Kişi Okumuş
0 Yorum
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Cinayete kurban giden 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı
Orhangazi’de polis memuru Adem Ergüner’in daire alışverişi anlaşmazlığı nedeniyle silahla öldürdüğü annesi Bedriye, ağabeyleri Mehmet ve Remzi ile yengesi Fatma Ergüner, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda işlemleri tamamlandıktan sonra cenaze aracı ile Orhangazi ilçesine getirildi.
Cenazeler, namazın kılınacağı Gazi Orhanbey Camii’ne getirildiği esnada yakınlarının feryatları ve gözyaşları yükseldi. Cenazeler, Gazi Orhanbey Camii’nde yan yana konulduktan sonra önce helallikler alındı, ardından kılınan cenaze namazının ardından Orhangazi İlçe Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. iha
Büyük Sivas Haber
The post Cinayete kurban giden 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.
YORUMLAR