Kızılcahamam’da yangın paniği: Ahşap evler küle döndü

19.02.2023

91 Kişi Okumuş

0 Yorum

Kızılcahamam’da yangın paniği: Ahşap evler küle döndü

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler köyünde 2 ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Kızılcahamam’da yangın paniği: Ahşap evler küle döndü

Alınan bilgiye göre, Şahinler köyünde bir evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın diğer evlere sıçradı. Yangının fark eden köylüler hemen kendini dışarıya attı. Yangına köylüler kendi imkanlarıyla müdahale etti.

Daha sonra itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler büyüyen yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Uzun süren çalışmalar sonucu yangın itfaiye ekiplerinin, köylülerin de yardımıyla kontrol altına alındı.
Yangında 2 ahşap ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi ve 3 katlı beton arma ev yangından etkilendi. iha

Büyük Sivas Haber

The post Kızılcahamam’da yangın paniği: Ahşap evler küle döndü appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın