Sivasspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı

10.05.2023

44 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivasspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.

Sivasspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı!

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşan olan Sivasspor 2 günlük iznin ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dayanıklılık koşusuyla devam etti. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar, son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

Sivasspor yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

Sivasspor ile Kasımpaşa 16 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak. (İHA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

The post Sivasspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın