KPSS’den alınan düşük puan ölüm getirdi!

26.09.2023

29 Kişi Okumuş

0 Yorum

KPSS’den alınan düşük puan ölüm getirdi!

Afyonkarahisar’da KPSS’den düşük puan aldığı için annesi ile tartışan 27 yaşındaki psikolog iple tavana kendisini asarak hayatına son verdi.

KPSS’den alınan düşük puan ölüm getirdi!

Olay, Çay ilçesi Vakıf Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki K.A. isimli psikolog annesiyle akşam yemeğinde KPSS’de düşük puan aldığı için tartıştı. Daha sonra odasına Oğlu ile konuşmak için odasına giren anne K.A.’yı intihar etmiş olarak bulduğu öğrenildi. Gencin tavana astığı ipi boynuna geçirerek hayatına son verdiği belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri K.A.’nın cansız bedenini morga kaldırdı.
Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı. (İHA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

The post KPSS’den alınan düşük puan ölüm getirdi! appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın