“Mehmet Ceylan, Adem Uzun için adaylıktan çekilmedi! Üstelik Adem Uzun’a kızgın olduğunu söyledi” İŞTE KIRGINLIĞIN FOTOĞRAFI!

03.02.2024

27 Kişi Okumuş

0 Yorum

“Mehmet Ceylan, Adem Uzun için adaylıktan çekilmedi! Üstelik Adem Uzun’a kızgın olduğunu söyledi” İŞTE KIRGINLIĞIN FOTOĞRAFI!

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildi.

“Mehmet Ceylan, Adem Uzun için adaylıktan çekilmedi! Üstelik Adem Uzun’a kızgın olduğunu söyledi” İŞTE KIRGINLIĞIN FOTOĞRAFI!

Adaylıktan çekilmesinin ardından kamuoyunda bir çok dedikodu yaşanırken bunlardan bir tanesi ise Mehmet Ceylan’ın BBP Adayı Adem Uzun için adaylıktan çekildiği yönünde oldu.

Bu dedikodu İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu tarafından yönetim kurulu üyelerinin huzurunda bizzat Ceylan’a soruldu.

Ceylan, Adem Uzun’un lehine çekilmediğini ifade ederek bu durumu yalanladı.

BİLBORDLARDAN CEYLAN ÇIKTI, UZUN GİRDİ

Ayrıca bir süredir şehirdeki bilboard, raket ve megalightlarda yer alan Mehmet Ceylan’a ait olan görseller söküldü. Sökülen tüm görsellerin yerine Adem Uzun reklamlarının asılması ise dikkatlerden kaçmadı.

CEYLAN’I İLBEYLİLER VE UZUN YOLCU ETTİ

Ayrıca Sivas’tan ayrılarak İstanbul’a hareket eden Mehmet Ceylan’ı havalimanından Adem Uzun ve İlbeyliler Dernek başkanı beraber yolcu etti.

KARASU AÇIKLAMA YAPTI

Ceylan’a İl Başkanı Karasu’nun yaşanan olaylar sonrasında sorduğu soruyla ilgili de şu açıklama yapıldı. (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

The post “Mehmet Ceylan, Adem Uzun için adaylıktan çekilmedi! Üstelik Adem Uzun’a kızgın olduğunu söyledi” İŞTE KIRGINLIĞIN FOTOĞRAFI! appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın