Sivas’ta Kişisel Koruyucu Donanım Malzemeleri Dağıtıldı
05.03.2021
227 Kişi Okumuş
0 Yorum
Sivas İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan personellerimize ‘”İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” konulu bilgilendirme eğitimi verildi.
Sivas’ta Kişisel Koruyucu Donanım Malzemeleri Dağıtıldı
İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen eğitime, kurumumuzun çok tehlikeli grubunda çalışan personelleri katıldı.
İlk olarak, İSG uzmanı Atilla Çakmak tarafından ‘”İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” ile ilgili sunum gerçekleştirilerek, iş güvenliği mevzuatı, iş sağlığı güvenliği kurulu, iş güvenliğinin temel ilkeleri, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasında işverenin ve işçinin sorumlulukları konuları anlatıldı.
Eğitim sonunda katılan personellere sınav yapıldı ve başarılı olan personellere sertifikaları verilecek. Ayrıca seminer sonunda tehlikeli gruplarda yer alan ve kurulca verilmesi gerekli görülen personellere ‘Kişisel Koruyucu Donanım Malzemesi’ dağıtımı gerçekleştirildi.
Büyük Sivas Haber
The post Sivas’ta Kişisel Koruyucu Donanım Malzemeleri Dağıtıldı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.
YORUMLAR