Türk Eğitim Sen camiası delege seçimini yaptı! Yüksel Yiğit fark attı

17.10.2021

63 Kişi Okumuş

0 Yorum

Türk Eğitim Sen camiası delege seçimini yaptı! Yüksel Yiğit fark attı

Türk Eğitim Sen Sivas Şube Başkanlığı’nın merkez ilçe delege seçimi gerçekleştirildi. 73 delegesi merkezde, 27 delegesi ilçelerde olan şubenin 12 tane de doğal delegesi bulunuyor.

Türk Eğitim Camiası delege seçimini yaptı! Yüksel Yiğit fark attı

Merkez delegelerin oy kullandığı seçimlerde adaylardan Yüksel Yiğit 36, Cengizhan Uludağ 28 oy alırken mevcut başkan Nuri Eryıldız ise sadece 9 oy alabildi.

İlk etabı tamamlanan seçimlerde 13 Kasım’da yapılacak olan genel kurul seçimlerinin ardından Türk Eğitim Sen Sivas Şube Başkanı seçilecek.

Yapılacak olan seçimlerden sonra delegeler Yüksel Yiğit’in açık ara seçimleri kazanmasına kesin gözle bakıyor.

YÜKSEL YİĞİT MESAJ YAYINLADI

Yüksel Yiğit yapılan seçimler sonrasında yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Dün gerçekleştirilen Türk Eğitim – Sen Sivas Şubesi delege seçiminde BAŞARACAĞIZ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda üyelerimizin teveccühüyle genel kurula güçlü girebilecek sayıya ulaştık. Güçlü etkili ve kararlı sendikal mücadelenin önünü açmak adına emek veren destek olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Artık kol kola yürümenin bir arada olmanın ce sendikamızı yetkili kılmanın tam zamanıdır. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor.

Büyük Sivas Haber

The post Türk Eğitim Sen camiası delege seçimini yaptı! Yüksel Yiğit fark attı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın