Sivas’ta Pitbull dehşeti! 8 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı

03.06.2022

233 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivas’ta Pitbull dehşeti! 8 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı

Tasmasız ve ağızlıksız bakımı ve sokağa çıkarılması yasaklanan hayvan cinslerinden olan Pitbull cinsi köpek Sivas’ta bir çocuğu ısırdı.

Sivas’ta Pitbull dehşeti! 8 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı

Haber / Selim Çettinkaya

Sivas Yeni Mahallede sokakta oynayan 8 yaşındaki Y.F.D. Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle topluma açık alanlarda ağızlığı ve tasması olmadan bakılması, beslenmesi yasaklanan köpek cinslerinden olan Pitbull cinsi köpeğin saldırdığı Y.F.D (8) çevrede bulunanların yardımı ile kurtarıldı.

Yaralanan çocuğu hastaneye yetiştiren mahalle sakini H.D. “Pitbull cinsi köpeğin çocuğa saldırdığını gördük. Eşimle hemen arabadan inerek çocuğu köpeğin ağzından kurtardık. Çevrede bulunanlarda yardım etti. Aracımla hemen çocuğu Sivas Devlet Hastanesi’ne yetiştirdim. Allah muhafaza biz olmasaydık çocuğun ayağını koparacaktı. Bu köpeği orada bulunan gençler gezdiriyorlarmış. Mahalleli bu durumdan çok rahatsız” dedi.

YATIŞ YAPILDI!

Sivas Devlet Hastanesi Acil Servisinde ilk tedavisi yapılan Y. F. D. hakkında yetkililerden alınan bilgilere göre çocuğun yaralı olduğu, ilk müdahalesinin acil serviste yapıldığı öğrenilirken ayağında ise şans eseri kırık bulunmuyor. En az 2 gün Ortapedi servisinde müşahade altında tutulacak olan Y.F.D’ye antibiyotik tedavisi başlatıldı

Büyük Sivas Haber

The post Sivas’ta Pitbull dehşeti! 8 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın