Türkiye’deki il sayısı 100’e çıkarılıyor! Sivas’ın o ilçesinin il olması bekleniyor
25.06.2022
170 Kişi Okumuş
0 Yorum
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı.
Türkiye’deki il sayısı 100’e çıkarılıyor! Sivas’ın o ilçesinin il olması bekleniyor
Bitlis’in Ahlat ilçesinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Vedat Demiröz, Ahlat’taki konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önerisiyle Türkiye’de il sayısının artırılacağını Ahlat’ın da bu illerden biri olacağını bildirdi.
Demiröz burada yaptığı açıklamada müjde diyerek şunları söyledi:
“İnşallah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı’mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim”
SUŞEHRİ İL Mİ OLUYOR?
16 ilçesi bulunan Sivas’ın en büyük nüfusa sahip ilçelerinden birisi olan 25 bin 404 kişilik nüfuslu Suşehri ilçesinin alınan karar sonrasında il olması da bekleniyor.
Büyük Sivas Haber
The post Türkiye’deki il sayısı 100’e çıkarılıyor! Sivas’ın o ilçesinin il olması bekleniyor appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.
YORUMLAR