AK Parti Sivas’ı Ankara’ya Taşıdı!

05.01.2023

51 Kişi Okumuş

0 Yorum

AK Parti Sivas’ı Ankara’ya Taşıdı!

AK Parti Sivas teşkilatları Ankara’ya çıkarma yaptı.

AK Parti Sivas’ı Ankara’ya Taşıdı!

Geçtiğimiz gün AK Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen Sivas İl teşkilatı bugün ise Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Sivas Milletvekilleri M.Habib Soluk ve Semiha Ekinci ile birlikte AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı M. Burak Kuruçay ve teşkilat mensupları AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ı grup Toplantısı sonrasında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Sivas kademe başkanları ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin bugün ise 60. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile de bir araya gelen Sivas teşkilatları genel merkeze verdiği diri görüntü ile takdir topladı.

 

Büyük Sivas Haber

The post AK Parti Sivas’ı Ankara’ya Taşıdı! appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın