Babalar ve oğullar aynı anda sahada! Serikspor’da ilginç değişiklik!
25.10.2025
18 Kişi Okumuş
0 Yorum
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Serikspor, oynadığı karşılaşmada 78. dakikada dikkat çeken bir an yaşadı.
Babalar ve oğullar aynı anda sahada! Serikspor’da ilginç değişiklik!
Teknik Direktör Sergey Yuran, kendi oğlu Artem Yuran’ı oyuna alırken; kulübün sahibi Tufan Sadygov ise oğlunun transferiyle bilinen Iliya Sadygov’un da aynı dakikada sahaya dahil olmasını sağladı.
Karşılaşmanın bu bölümünde tribünler, aynı anda oyuna giren iki futbolcunun babalarının kulüpteki önemli rollerinden dolayı oluşan bu tesadüf karşısında şaşkınlık ve merak dolu anlar yaşadı.
Serikspor’da baba-oğul birlikteliği ilk kez yaşanmadı ancak bu kez hem teknik direktörün hem de kulüp sahibinin oğullarının aynı anda sahaya sürülmesi sosyal medyada da gündem oldu.
İlgili Terimler : bugün sivasda, bugün sivasta, Büyük SİVAS, büyük sivas haber, haber, Haberler, sivas, Sivas Haber, sivas haberleri, sivas son dakika haberleri
YORUMLAR