Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Reklam Alanı Askcennetim.Com Üzerin`de Güncel Haber Ekle İlan Ekle Firma Ekle Oto İlanları Ekle İş İlanları Ekle ve Emlak İlanları Ekleyebilirsiniz[/caption]

[Çözüldü] Forum Kuralları


yonetim
Gönderiler: 5
Admin
Topic starter
(@yonetim)
Forum
Katılım : 4 sene önce

1.Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanamazsınız.

2. Bu forumları her kesimden Türk'ün ve Türkçe dili konuşan insanların takip ettiğini unutmayınız. Genç arkadaşlar, bayanlar, anneler ve babalar bu forumlarda bilgi almak için bulunuyorlar. Lütfen yazışmalarınızı yaparken bunları göz önünde bulundurmaya özen gösterin.

3. Bozuk Türkçe ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir. Eğer üye, ısrarla bozuk Türkçe ile mesaj yazmaya devam ederse üyeliği silinecektir.

4. Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı adları seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, reklam yapmak yasaktır.

5. Aynı mesajı bir defadan fazla gönderemezsiniz. Üst üste birbiriyle ilişkili birkaç mesaj gönderemezsiniz. Mesajınıza ekleme yapmak için "düzenle" butonunu kullanmalısınız.

6. Aynı konuyu, aynı veya farklı başlıklar altında birden fazla kez açamazsınız.

7. Mesajlarınızın sonuna imza niteliğinde metinler ekleyemezsiniz.

8. Kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.

9. Mesajınızın tamamını kapsayacak şekilde gereksiz yere renk, boyut, kalınlık, smiley gibi efektler kullanamazsınız. Mesajın veya başlığın tamamını büyük harflerle yazamazsınız. Mesajınızda başka hiç bir sitenin ismini veya adresini yazamazsınız.

10. Başlıklarınızda açıklayıcı olmalısınız. Hiçbir açıklayıcılığı olmayan "yardım edin", "lütfen dikkat", "acil" ve benzeri başlıklar kullanmamalısınız.

11. Konuların cevaplarında anlamsız (tşk,ii), sadece alıntı ve smilelerden oluşan mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. Tekrarınca hesabınız silinecektir.

12. Sitede resim hosting ve dosya hosting sitelerinin ve yönetici iznindeki diğer sitelerin dışında başka sitelerin linklerinin kullanılması yasaktır.

13. Sitemiz forumununun amacı paylaşılan bilgilerin, okuyan herkese ulaştırılabilmesidir. Bu yüzden e-mail yada msn adresinden yardım talep etmeyiniz

14. Açtığınız konuları her yaştan ve her cinsiyet grubundan üye takip edebileceği için belirli bir seviyeyi korumanız gerekmektedir. Aksi takdirde konunuz silinecektir.

15. Özel mesaj yoluyla hiçbir üyemizi rahatsız edecek mesajlar gönderemezsiniz. Gerek görüldüğünde özel mesajlarınız incelenebilir ve özel mesaj göndermeniz yasaklanabilir.

16. Yukarıdaki kurallara uymamanız halinde yöneticiler tarafından uyarılırsınız. Davranışınızın tekrarı halinde forumlardan uzaklaştırılırsınız.
Forum yöneticilerinin gerekli görmesi halinde, forumun huzurunu bozan veya forumda bulunması istenmeyen kişiler, uyarı verilmeksizin ve kurallara bağlı kalınmaksızın forumdan uzaklaştırılabilirler.

17. Forum kurallarına ek; ana başlıklarda bulunan kategori ek forum kuralları.

Forumlara mesaj gönderdiğinizde yukarıdaki kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Paylaş:
×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın
irc hosting radyo hosting web hosting