Lerzan Mutlu: Keşke sahnede atılan dolarları toplasaydım
20.12.2021
75 Kişi Okumuş
0 Yorum
Lerzan Mutlu sahnede atılan dolarlarla ilgili de ilginç bir yorumda bulundu.
Lerzan Mutlu: Keşke sahnede atılan dolarları toplasaydım
Yaptığı açıklamalarla sürekli gündeme gelen ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu bir açılışta görüntülendi. Açılışa katılan isimlerin arasında yer alan Lerzan Mutlu, doların yükselişinden dert yakındı.
“ESKİDEN DOLAR ATILIRDI”
”Kıyafete, çantaya birde gayrimenkule yatırım yaptığını söyleyen Mutlu, “Eskiden sahneye çıktığımızda başımızdan aşağı dolarlar atılırdı, o para orkestraya kalırdı. Şimdiki aklım olsa ‘Çekilin kenara’ deyip paraların yarısını ben toparlardım her halde.” diye konuştu.
“MİKSERLERLE KONUŞMUYORUM”
Demet Akalın ile bir süredir araları bozuk olan Lerzan Mutlu, “Mikserlerle konuşmuyorum. Çok yakın bir arkadaşımla hiç söylemediğim bir şey söyleyerek beni küstürdü. Onu hayatımdan çıkardım. Mikserlerin hayatımda yeri yok” dedi. -ensonhaber / Büyük Sivas Haber
The post Lerzan Mutlu: Keşke sahnede atılan dolarları toplasaydım appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.
YORUMLAR