Mustafa Eken Döneminde OSB Şaha Kalktı

05.11.2022

43 Kişi Okumuş

0 Yorum

Mustafa Eken Döneminde OSB Şaha Kalktı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçildikten sonra 4 yılı aşkın süredir sahada üyelerle iç içe olan Mustafa Eken döneminde 1.OSB’de faaliyet gösteren firma sayısı ve istihdam sayısı arttı.

Mustafa Eken Döneminde OSB Şaha Kalktı

Göreve geldikten tahsis ettiği fabrika 52 gün sonra faaliyete başladı.

60’ın üzerinde fabrikaya yer tahsisi yapan Mustafa Eken, OSB’de depo olarak ya da yatırım yapılmamış olan yerleri de üretim yapan firmalara tahsis edilmesinde öncü oldu.

2018 yılında 6 Bin 750 çalışan olan 1. OSB’de şuan çalışan sayısı 12 Bine yaklaştı.

Mustafa Eken döneminde hem istihdam hem de üretim arttı.

Demirağ OSB başta olmak üzere ilçelerde bulunan OSB’lerin Cazibe Merkezi kapsamına alınması konusunda da çalışmalarını sürdüren Mustafa Eken, “Üyelerimiz ve Sivas için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Doğduğum ve doyduğum topraklara hizmet etmek boynumuzun borcu” diyerek çalışmaya devam ediyor.

Seçim döneminden öncede üyelerle sık sık bir araya gelen, istişare toplantıları düzenleyen Mustafa Eken, iş dünyası adına bir çok sorunun çözümünde de etkili rol oynadı.

Büyük Sivas Haber

The post Mustafa Eken Döneminde OSB Şaha Kalktı appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın