Sivas Maçı Saatini Değiştir diyen Fener taraftarı hiç şansınız yok

19.01.2021

201 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivas Maçı Saatini Değiştir diyen Fener taraftarı hiç şansınız yok

Fenerbahçe ile Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak olan Sivasspor maçı için soğuk hava alarmı verildi.

Sivas Maçı Saatini Değiştir diyen Fener taraftarı hiç şansınız yok

Özel uçakla Sivas’a gelecek ve Perşembe günü karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe’nin taraftarı sosyal medyada hashtag oldu.

#SivasMaçıSaatiniDeğiştir Hashtag’i ile federasyonu etkilemeye çalışan taraftarlar, takıma gelen Mesut Özil’i de bir süreliğine de olsa unuttu.

İnternette şu saatlerde “Sivas’ın hava durumu” araması çok sayıda yapılırken bu sezon Başkan Ali Koç’un havaların soğuk olmasıyla ilgili soruya verdiği “bizim için farketmez” cümleleri de halen akıllarda tazeliğini korurken taraftarın beyhude çabası ise akıllara durgunluk verdi.

Ayrıca PFDK tarafından 1 maç ile cezalandırılan Mert Hakan Yandaş’ın da Sivassporumuzda uzun dönem top oynamasının bile kurtaramayacağı maçın skorunu şimdiden ilan ediyoruz.

Buraya yazıyoruz.

Bu maç Sivasspor :2 – 1:Fenerbahçe olarak biter…

Bizimkisi sadece tahmin 🙂 Fener ağlama…

Büyük Sivas Haber

The post Sivas Maçı Saatini Değiştir diyen Fener taraftarı hiç şansınız yok appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın