Sivas’ta “Ah O Eskiler”

13.02.2025

12 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivas’ta “Ah O Eskiler”

Sivas’ta yoğun kar yağışının ardından birçok mahallede yollar açılmazken, tuzlama çalışmaları da yetersiz kaldı.

Sivas’ta “Ah O Eskiler”

buyuksivas.com WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntülerde, vatandaşlar yaşadıkları mağduriyeti gözler önüne serdi.

Bazı vatandaşlar, “Bizler eskiden Ramazanlarda camiye kar tünelleri arasında giderdik” ifadeleriyle yolların durumunu ve yapılan yetersiz tuzlama çalışmalarını eleştirdi.

Özellikle mahalle aralarında ulaşımın aksadığı, araçların yolda kaldığı ve yayaların yürümekte zorlandığı görüntülerde net bir şekilde görülüyor. Belediyenin bir an önce etkin bir çalışma yaparak yolları açması ve vatandaşların mağduriyetini gidermesi bekleniyor.

(Menekşe İrem Çolak)

Sivas Haber– Sivas Haberler

The post Sivas’ta “Ah O Eskiler” appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Yeni Nesil IRC Client Çıktı. Sitenize Radyolu Sohbet mi Lazım Hemen Demo Sitemizi Ziyaret edebilir.
Whatsapp Üzerinden Bizlerle iletişime Geçebilirsiniz.

irc hosting radyo hosting web hosting