Sivas’ta baraj taştı! Yol ve sosyal tesis sular altında kaldı!

07.06.2023

29 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivas’ta baraj taştı! Yol ve sosyal tesis sular altında kaldı!

Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı dolup taştı. Baraj kenarında bulunan ağaçlar, sosyal tesis ve yol sular içinde kaldı.

Sivas’ta baraj taştı! Yol ve sosyal tesis sular altında kaldı!

Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı son günlerde yağan yağmurlar sonrası yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 7 yıl sonra ilk kez tamamen dolan baraj geçtiğimiz günlerde kontrollü bir şekilde boşaltılmıştı. Fakat tekrardan yağan yağmurlar sonrası su yeniden kodu aştı. Kodun aşılması sonrası baraj kenarında bulunan sosyal tesis, piknik alanı, ağaçlar ve yol sular içinde kaldı. Bölgeye gelenler ise hayrete düştü.
Bölgeye giden vatandaşlar ise barajın kapaklarının açılmasına rağmen suyun dolmaya devam ettiğini belirtti. (İHA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

The post Sivas’ta baraj taştı! Yol ve sosyal tesis sular altında kaldı! appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın