Sivas’ta Canına Kıydı!
17.01.2024
20 Kişi Okumuş
0 Yorum
Sivas’ın Altuntabak Mahallesi’nde ikamet eden İ.M. (31) intihar etti.
Sivas’ta Canına Kıydı!
Olayın ardından, İ.M’ye yardım için yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ve emniyet güçleri olay yerine geldiğinde İ.M’nin cansız bedeni ile karşılaştı.
Sabah saatlerinde yakınları tarafından evde bulunan İ.M’nin neden intihar ettiği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Emniyet ve sağlık ekipleri olay yerine intikal ettiğinde İ.M’nin hayatını kaybettiği ifade edilirken konu hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
(Haber Merkezi)
Sivas Haber– Sivas Haberler
The post Sivas’ta Canına Kıydı! appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.
İlgili Terimler : bugün sivasda, bugün sivasta, Büyük SİVAS, büyük sivas haber, haber, Haberler, sivas, Sivas Haber, sivas haberleri, sivas son dakika haberleri
YORUMLAR