Volkan Karasu’dan Şarkışla ilçe teşkilatı ile ilgili açıklama

24.07.2022

91 Kişi Okumuş

0 Yorum

Volkan Karasu’dan Şarkışla ilçe teşkilatı ile ilgili açıklama

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu Şarkışla ilçe teşkilatı ile ilgili açıklamada bulundu.

Volkan Karasu’dan Şarkışla ilçe teşkilatı ile ilgili açıklama

Yaptığı açıklamada” İYİ Parti Şarkışla ilçe başkanımız Turgay Şahin, hakkında kesinleşmiş hapis kararı olması nedeni ile Şubat ayından bugüne kadar tutuklu bulunmaktadır.

Bu sebeple şehrimizin en büyük ilçelerinden biri olan Şarkışla’da teşkilatımızın çalışmaları sekteye uğramıştır.

Bu durum karşısında İl Başkanı olarak kanaatim; “Türkiye’nin her yerinde yapılan anketlerde yükselişe geçen partimiz, Sivas Şarkışla ilçesi özelinde aynı başarıyı yakalayamamaktadır.

Şarkışla ilçesinde Parti binamızın kapalı olması, yeni üye kayıtlarının yapılamaması, vatandaşımızın partimizi ziyaret edememesi, Partimizin Sivas’ta kazandığı ivmeyi sekteye uğratmaktadır.”

Genel Başkanımız Meral Akşener’in imzası ile Şarkışla İlçe Teşkilatı azledilmiştir ve Şarkışla ilçesinde yeni bir yapılanmaya gidilecektir.” sözleriyle son verdi.

Büyük Sivas Haber

The post Volkan Karasu’dan Şarkışla ilçe teşkilatı ile ilgili açıklama appeared first on Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel Haberler.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

×

Merhaba

Mail Yaz Cevap Verelim bilgi@askcennetim.com

× Bize Yazın